Deri Sarkması Ameliyatı Nedir? Deri Sarkması Ameliyatı Fiyatları 2024

17 Eylül 20240

Deri Sarkması Ameliyatı Nedir? Deri Sarkması Ameliyatı Fiyatları 2024 Deri sarkması çoğu zaman yaşlanma, hızlı kilo alıp verme, hamilelik gibi nedenlerden dolayı olur. Derinin esnekliği ve sıkılığı zamanla azalır. Buna da deri sarkması denir. Deri sarkmaları en çok kol, karın ve yüz bölgelerinde görülür. Deri sarkması genellikle kadınlarda görülür. Deri sarkmasını önlemek ve tedavi etmek için çeşitli yöntemler kullanılır. Örneğin; egzersiz, dengeli beslenme, cildi sürekli nemlendirme ya da ileri boyutlarda ise deri sarkma ameliyatıdır.

Deri Sarkma Ameliyatı Nedir?

Deri sarkma ameliyatı cerrahi bir işlemdir. Deri sarkması ameliyatı nedir nasıl yapılır detaylı olarak anlatılmaktadır. Deri sarkması ameliyatı nedir tedavi süresi nasıldır en çok merak edilen konulardandır. Vücudun belirli bölgelerindeki fazla ve gevşek derinin alınma işlemidir. Cildin daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Deri sarkması ameliyatı nedir ve kimlere yapılır sorusu ise bir diğer merak edilen konudur.

Deri Sarkması Ameliyatı Türleri Nelerdir ve Kimlere Yapılır?

Deri sarkma ameliyatlarının en yaygın türlerinden bazıları şunlardır;

1- Karın Germe (Abdominoplasti): Karın bölgesindeki fazla deri ve yağ dokusunun çıkarılması ile karın kaslarının sıkılaştırılması işlemi. Genellikle kilo kaybı veya doğum sonrası sarkmalara karşı uygulanır.

2- Yüz Germe (Rinoplasti): Yüzdeki sarkmış derinin kaldırılması ve sıkılaştırılması işlemi. Yüz hatlarını gençleştirmek için yapılır.

3- Kol Germe (Brachioplasti): Kol bölgesindeki fazla deri ve yağın çıkarılması işlemi. Kilo kaybı veya yaşlanma sonucu kol bölgesindeki sarkmalar için uygulanır.

4- Bacak Germe (Trombolit): Bacaklardaki fazla deri ve yağın çıkarılması ve bacakların daha sıkı bir görünüm kazanması amacıyla yapılan bir ameliyattır.

 

Deri sarkması ameliyatını ise kısa zamanda hızlı bir şekilde kilo alıp veren hastalar olabilir. Deri sarkması ameliyatı olmak isteyen kişiler drtamersakrak.com sitesini ziyaret edip bilgi alabilir.

Deri Sarkması Ameliyatı Tedavi Süreci Nasıldır?

Deri sarkması ameliyat süresi ve iyileşme kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bu tür ameliyatlar genellikle genel anestezi altında yapılır. Ameliyat süresince ve sonrasında her cerrahi işlemde olduğu gibi bazı riskler bulunmaktadır. Bu nedenle bu tür ameliyatları mutlaka bir uzman eşliğinde gerçekleştirmek faydalı olacaktır. Ameliyat sonrası hastanın kendini kısa bir süre dinlendirmesi ve dikkat etmesi yeterli olacaktır.

Deri Sarkması Ameliyatı Fiyatları 2024 Ne Kadardır?

Deri sarkması ameliyatı kesinlikle cerrahi bir işlemdir. Deri sarkması ameliyatı fiyatları 2024 ameliyatın türü, uygulama tekniği ve ameliyat yapacak kişiye göre değişir. Deri sarkması ameliyatı fiyatları 2024 hastanın özel ihtiyaç ve isteklerine göre de değişiklik gösterir. Fiyatlar konusunda ortalama olarak edilen bilgiye göre deri sarkması ameliyatı fiyatları 2024

Yorum Yazın

https://drtamersakrak.com/wp-content/uploads/2024/01/DR-TAMER-SAKRAK-1.png

Dr. Tamer Şakrak Klinik olarak her zaman hastalarımızı estetik açıdan memnun etmeyi amaçlayıp bu doğrultuda devam ediyor.

Hemen Bilgi Alın
bt_bb_section_top_section_coverage_image