Yüz Gerdirme Ameliyatı Nedir? Yüz Gerdirme Fiyatları 2024

23 Ağustos 20240

Yüz Gerdirme Ameliyatı Nedir? Yüz Gerdirme Fiyatları 2024 Yüz gerdirme ameliyatı nedir? Sorusunun cevabını verebilmek için bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Yüz gerdirme ameliyatının en kolay tanım şekli yaşlanma etkilerine karşı önlem almak olarak ifade edilebilmektedir. Tıbbi olarak ritidoplasti olarak tanımlanmakta ve yüz hatlarında gelişen sarkma ve kırışıklıkların yok edilmesini amaçlamaktadır. Genel olarak Lokal Anestezi sistemiyle yapılan ameliyat öncesi özenle estetik cerrahi hazırlığı yapılmaktadır.

 Yüz Germe Ameliyatı Nedir?

Yaşlanmaya bağlı olarak yüzdeki kırışıklı, gevşeme ve sarkmaların cerrahi olarak giderilmesine yüz germe ameliyatı denmektedir. Yüz germe ameliyatı yapılacak kişinin öncelikle sağlık kontrolleri yapılarak hassasiyetleri öğrenilmektedir. Ardından titizlikle ölçüm ve değerlendirme yapılarak ameliyat hazırlığı yapılmaktadır. Yüz gerdirme fiyatları hissettireceği güzel duygular ve gençleşme etkileri yanında çok küçük kalmaktadır.

Sakinleştirme olarak ifade edilen Sedasyon tekniği ve Lokal Anestezi altında işlem yapılmaktadır. Yara izinin minimize edilebilmesi için özenle Kontör belirlenmekte ve estetik cerrahi uygulaması yapılmaktadır. Son teknoloji sistemleri ve kusursuz donanımlı ortamda hasta güvenliği ön planda tutulmaktadır. Günümüzde dünyanın her yerinde insanlar gençleşme olanaklarını değerlendirmektedir. Türkiye’ de ise yapılan işlemler sonucunda müşteri memnuniyeti kazanılarak işlem sonrası da destek verilmektedir.

Kimler Yüz Germe Ameliyatı Olabilir?

Yüz germe ameliyatının kimlere yapılabileceği de merak konusu olarak bilinmektedir. Yapılan değerlendirmelerde zorunlu haller haricinde 40 yaşın üzerinde herkes için yüz germe ameliyatı uygulanabilmektedir. Yüz gerdirme fiyatları uzman değerlendirmesi sonucunda belirlenmektedir. Amaç yaşlanma belirtilerini ve yılların yorgunluk etkisini ortadan kaldırmak olarak tanımlanmaktadır.

Yüz ve boyunda görülen kırışıklık ve sarkmalar kolaylıkla giderilebilmektedir. Bu konuda günün her saati drtamersakrak.com adresini ziyaret ederek bilgi alınabilmektedir. Hem kadın hem de erkekler yüz germe ameliyatı olabilmektedir. Bu nedenle ihtiyaç hisseden herkes güvenle iletişim kurabilmektedir. Dr. uzun yılların tıbbi birikimi ve sihirli dokunuşlarıyla yüz germe ameliyatında ilk tercih olarak seçilmektedir.

Yüz Germe Ameliyatı Fiyatları 2024

Yüz germe ameliyatı olmak isteyenlerde öncelik kişinin mutluluğu olarak ifade edilmektedir. Yorgun ve bitkin yüz ifadesi kişiyi mutsuz edebilmektedir. Bu nedenle yüz germe ameliyatı estetik dokunuşlar olarak kişiye konfor kazandırmaktadır. Aynı zamanda sosyal çevresi ve özel hayatında yaşam kalitesini artırmaktadır. Pek çok kişi yüz gerdirme fiyatları konusunu merak etmektedir. Kişi işlem sonunda genç ve dinamik görüntüye kavuşmaktadır. Bu da özgüven yükselmesi nedeni olarak büyük avantajlar sağlamaktadır. İşinin uzmanı bir profesyonelle çalışarak aynı anda birden fazla işlem yapılabilmektedir. Yüz germe ameliyatı sırasında, göz kapağı cerrahi işlemi, alın germe ve boyun germe işlemleri yapılabilmektedir.

Ameliyat Avantaj & Dezavantajları

Yüz germe ameliyatı pek çok avantaj kazandırmakta ve dezavantajı yok denecek kadar az bir işlem olarak tanımlanmaktadır. Kırk yaş üstü kişilere uygulanan yüz germe ameliyatı Lokal anestezi uygulamasıyla yapılmaktadır. Hasta 1gün hastane ortamında tutulduktan sonra ertesi gün taburcu edilmektedir. İşlem sonrasında ilgili bölgelerde şişlik ve morluk görülebilmektedir ve bu durum birkaç günde geçebilmektedir. Kişiye özel tedavi şekli olarak tanımlanan yüz germe ameliyatı mutlaka uzmanına yaptırılması gerekmektedir. Aksi halde beklenmeyen gelişmeler yaşanabilmektedir.

 

 

Yorum Yazın

https://drtamersakrak.com/wp-content/uploads/2024/01/DR-TAMER-SAKRAK-1.png

Dr. Tamer Şakrak Klinik olarak her zaman hastalarımızı estetik açıdan memnun etmeyi amaçlayıp bu doğrultuda devam ediyor.

Hemen Bilgi Alın
bt_bb_section_top_section_coverage_image