Annelik Estetiği (Mommy Makeover) Nedir?

29 Temmuz 20240

Annelik Estetiği (Mommy Makeover) Nedir? Doğum sonucunda kadınlarda birçok fiziksel değişiklik meydana gelmektedir. Bu süreçte karın bölgesi, kol, göğüsler ve bacaklarda görünüm değişebilir. Doğal olarak kilo değişimleri, sarkmalar ve bunlara benzer sorunlar ortaya çıkmaktadır. Tabi annenin bu süreç boyunca kaygısı artmaktadır. Bu çeşitli kaygılar gün geçtikçe kötü sonuçlar doğurur. Bundan dolayı ilk akla gelen anne estetiği olarak bilinir. Bu kapsamda bir veya birden fazla işlem yapılması söz konusu olabilir.

Annelik Estetiği (Mommy Makeover) Neden Uygulanır?

Annelik estetiği (mommy makeover), doğumun annede bıraktığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak amacıyla uygulanır. Mantık olarak fiziksel değişimin olumsuz etkilerini gidermektedir. Ancak bu durumun annede psikolojik olarak da fayda sağlayacağı görülmektedir. Doğal olarak annelik estetiğinin aslında her anneyi mutlu edeceğini söylemek doğru olur.

 

Doğumdan sonra oluşan fazla yağ dokularının alınması gerekebilir. Bunun yanında sarkmış kol, bacak ve buna benzer bölgeler müdahale istemektedir. Ayrıca meme şeklinin daha iyi hale gelmesi istenir. İşte bu konularda annelik estetiği ile işlem yapılmaktadır. Doğumdan sonra ihtiyaç duyan her kadın annelik estetiği yaptırma şansına sahiptir.

 

Annelik Estetiği Fiyatları 2024

 

Annelik estetiği için belirli bir fiyat tarifesi bulunur. Ancak bu fiyatların kişilere göre değişiklik göstermesi mümkündür. Sonuçta her kişinin aynı işlemlere maruz kalmama şansı vardır. Yani anne estetiğinde ihtiyaca göre hareket edilir. Doğal olarak fiyatın belirlenme süreci yapılacak işlemlere bağlı olmaktadır. Ancak yine de uygun fiyatların olduğunu unutmamak gerekir. Üstelik sonuçları açısından son derece yararlı bir operasyondan söz ettiğimizi bilmek önemlidir.

 

Annelik Estetiği Hakkında Bilinmesi Gereken Detaylar

 

Herkesin hayal ettiği bir vücut yapısı vardır. Bu vücut yapısını sağlamak adına annelik estetiği oldukça etkili bir yöntemdir. Tabi bu işlem hakkında merak edilen unsurlar karşımıza çıkmaktadır. Buna göre işlemin genel olarak uygun fiyatlı olduğu görülmektedir. Ayrıca kişiye bağlı olarak işlemin farklılıkları olabilir. Bunun yanında ameliyatın ardından ağır işlerden uzak durmak tavsiye edilir. Bu konuda ilk 4-6 hafta büyük bir öneme sahiptir.

 

Annelik estetiği sonrasında iyileşme yaklaşık 6 ay kadar sürebilir. Bunun yanında 1-2 sene kadar doktorun tavsiyelerine uymak çok önemlidir. Bu konuda drtamersakrak.com adresinden destek alabilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yazın

https://drtamersakrak.com/wp-content/uploads/2024/01/DR-TAMER-SAKRAK-1.png

Dr. Tamer Şakrak Klinik olarak her zaman hastalarımızı estetik açıdan memnun etmeyi amaçlayıp bu doğrultuda devam ediyor.

Hemen Bilgi Alın
bt_bb_section_top_section_coverage_image