Penis Boyu Uzatma Ameliyatı  Nasıl Yapılır?

26 Haziran 20240

Penis Boyu Uzatma Ameliyatı  Nasıl Yapılır? Cinsel yaşamın her sağlıklı yetişkin kişi için önemli olduğu bilinmektedir. Tabi cinsel yaşamda zaman zaman sıkıntılı durumların olduğu da görülmektedir. Hem kadınlar hem de erkekler için farklı sorunlardan bahsetmek mümkündür. Erkeklerin başına gelen en ciddi durumlardan birisi ise penis boyunun yetersiz olmasıdır. Bu durum erkeği olduğu kadar kadını da mutsuz edebilir. Üstelik partnerler arasında cinsel hayatın huzursuz olma şansı da vardır. Penisin boyunu uzatmak için yapılması gereken tek işlem ameliyat olarak karşımıza çıkar.

Penis Boyu Uzatma Ameliyatı Nedir?

Öncelikle penis boyunu uzatmak için bilimsel yöntemlerden şaşmamak gerekir. Piyasada hap, krem ve daha birçok farklı yolla penis uzatmanın mümkün olduğu söylenebilir. Ancak bunlara inanmamak en doğrusudur. Etkili bir çözüm arayanların tercih etmesi gereken yöntem ise ameliyat olmaktır.

 

Penis boyu uzatma ameliyatı, penisin birkaç santim daha uzun olmasını sağlayan işlemlere verilen addır. Kişinin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan bu ameliyatla penisin uzama şansı vardır. Ameliyat öncesi yapılan muayene ve tetkikler ile sonuçların nasıl olacağı belirlenir. Buna göre uzman ellerde yapılan ameliyat başarı ile tamamlanacaktır. Ayrıca penis boyu uzatma ameliyatı olmak isteyenler drtamersakrak.com adresinden yardım alabilirler.

Kimler Penis Boyunu Uzatma İhtiyacı Hisseder?

Penisin kişilere göre farklı uzunluk ve kalınlıkta olması gayet normal bir durumdur. Hatta ırklara göre birçok farklılık görmekte mümkündür. Bununla birlikte ereksiyon olmamış bir penisin 5-8 cm arasında olması normal kabul edilmektedir. Ereksiyon olan bir penis ise 10-14 cm arasında değişebilir. Bu ölçülerden aşağıda yer alan penisler küçük kabul edilebilir. Tabi penisin boyutu ne olursa olsun cinsel ilişkide sorun yaratmaması endişeye gerek olmadığını gösterir. Yine de penisinin uzun olmasını arzu eden kişi sayısı bir hayli fazladır.

 

Genel olarak değerlendirecek olursak eğer birçok kişi penis uzatma ameliyatına ihtiyaç duyabilir. Bunun fiziksel veya psikolojik nedenleri olabilir.

 

Penis uzatma ameliyatının genel nedenleri şöyledir;

 

– Olması gerekenden küçük bir penise sahip olmak.

 

– Cinsel ilişkiden yetince zevk almamak.

 

– Kilolu olan kişilerde penisin normalden daha kısa görünmesi.

 

– Penis boyunu takıntı haline getirmek.

 

– Partneri tarafından penisin küçük olduğuna dair yorumlar almak.

 

– Cinsel içerikli filmlerde görülen uzun penislerden etkilenmek.

 

Penis boyunuzu uzatmaya gerek olup olmadığını drtamersakrak.com adresinden destek alarak öğrenebilirsiniz. Böylelikle aklınızda yer alan sorular da yanıt bulacaktır.

 

Penisin boyu uzadıktan sonra kişide büyük bir rahatlama olması söz konusudur. Özellikle psikolojik yönden gelen rahatlama cinsel yaşamda daha aktif ve mutlu olmaya yol açacaktır.

 

Penis Boyu Uzatma Ameliyatı Ne Şekilde Yapılır?

 

Öncelikle penis ameliyatlarında güvenilir koşulların sağlanması önem arz etmektedir. Doktor ve klinik iyi olduğu sürece sonuçlarda memnun edici olacaktır. Bunun yanında penis uzatma ameliyatında amaç penisin leğen kemiğiyle bağlandığı bölgedeki tendonların serbestliğini sağlamaktır. Bu şekilde penis uzatma operasyonu yapılabilir. Ayrıca yağ alma (Liposuction) işlemini yaparak da penisi uzatmak mümkündür.

Liposuction yöntemi ile peniste 2-3 cm arasında uzama meydana gelebilir. Bunun için karın altında yer alan fazla yağ alınır. Böylelikle penisin kök kısmı açığa çıkar. Sonuç olarak peniste birkaç santim uzama elde edilir. Operasyonun ne şekilde ve nasıl yapılacağı kişinin durumuna göre belirlenir. Önceden hedeflenen sonuçlara göre hareket edilerek peniste uzama sağlanır.

Geçmiş yıllara göre tıp alanında oldukça büyük gelişmeler yaşanmıştır. Bu gelişmeler sayesinde penis uzatma ameliyatı daha başarılı şekilde geçmektedir. Ayrıca kişinin ağrı yaşamadan rahat bir ameliyat süreci geçirmesi mümkün olmaktadır. Bundan dolayı penis uzatmaya ihtiyacı olan kişiler çekinmeden ameliyat olmaya başvurabilirler.

Penis Boyu Uzatma Ameliyatı Ne Kadar Sürer?

Penis boyu uzatma ameliyatının süresi genel olarak 2-3 arasında değişmektedir. Çünkü ameliyat sırasında yapılacak işlemlerin süreye etki etme durumu vardır. Bunun yanında ameliyatın zorluk derecesi sürenin değişmesine yol açabilir.

Penis ameliyatları oldukça ciddiyet gerektiren bir durumdur. Böyle bir ameliyatın güvenilir ellerce yapılması kritik bir unsur olarak değerlendirilir. Ayrıca ameliyat dışında kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmemek lazımdır. Gerçekçi ve güncel bilgileri drtamersakrak.com adresinden rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz

Penis Boyu Uzatma Ameliyatından Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cinsel yaşamın daha keyifli geçmesinde sağlıklı bir penisin büyük rolü bulunur. Normal standartlara uygun bir penisten gereken verimi almak ise gayet kolaydır. Ancak penisinin daha çok uzamasını isteyen kişi sayısı hiçte az değildir. Bu durumda penis uzatma ameliyatı olmak gerekecektir. Bu ameliyat insanlara penis boyunda 2-3 cm şeklinde bir uzama sunmaktadır. Buradan anlaşılacağı üzere son derece gerçekçi şekilde hareket edilmektedir.

Penis uzatma ameliyatı kadar sonrası da önem arz etmektedir. Özellikle yapılan pansuman zarar görmeden muhafaza edilmelidir. Bununla birlikte ameliyat sonrası ilk 3-4 hafta oldukça önemlidir. Özellikle sık idrara çıkmamak adına sıvı tüketimi kararında olmalıdır. Ayrıca dengesiz hareketlerden ve ağır sporlardan kaçınmak gerekir. Kilo almamaya dikkat etmekte penisin uzunluğunu korumaya yardımcı olacaktır.

Yorum Yazın

https://drtamersakrak.com/wp-content/uploads/2024/01/DR-TAMER-SAKRAK-1.png

Dr. Tamer Şakrak Klinik olarak her zaman hastalarımızı estetik açıdan memnun etmeyi amaçlayıp bu doğrultuda devam ediyor.

Hemen Bilgi Alın
bt_bb_section_top_section_coverage_image