Karın Germe Ameliyatı Fiyatları 2024

12 Haziran 20240

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları 2024 Karın germe ameliyatı, karın ve alt karın bölgesindeki deri sarkmaları, diyet ve egzersizle giderilemeyen fazla yağların giderilmesine yönelik bir çözümdür. Sezaryen, hamilelik, sürekli kilo alıp verme nedeniyle oluşan cilt sarkmaları, çatlaklar, yağ fazlalıkları estetik cerrahi ile kolaylıkla ortadan kaldırılabilmektedir.

Karın ve göbek deliği altındaki şekil bozukluklarını gidermeye yönelik genel müdahalelerin yanı sıra, sadece göbek deliğinin altındaki bölgede yağlanma ve sarkma meydana gelmişse mini karın germe ameliyatı yeterli olabilir. Mini karın germe ameliyatı, işlem süresi ve iyileşme süresinin daha kısa olması açısından daha kolay bir cerrahi işlemdir. İyileşme süresi, yaşam alışkanlıklarına ve fiziksel yapı özelliklerine bağlı olarak her kişi için farklıdır. Tıp alanındaki güncel gelişmeler, birçok ameliyat türünde olduğu gibi bu ameliyat türünün de yapılmasını kolaylaştırmaktadır.

 Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Karnın kesilip şekillendirilmesini içeren karın germe ameliyatı, kadınların en çok hamilelik sonrasında yaptırdığı bir estetik ameliyattır. Hamilelikte aşırı kilo alımına bağlı olarak karın bazen eski şekline dönemeyebilir ve sarkmalar meydana gelebilir. Bu nedenle karın germe ameliyatı sıklıkla tercih edilmektedir. Karın germe ameliyatı sırasında ameliyat karnın dış kısmından yapılır ve karnın iç kısmına girilmez ve tedavi edilen dokular sadece sarkık dokulardır. Karın germe ameliyatı fiyatları 2024 yılında birçok sebepten dolayı farklı meblağlarda yapılmaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Olur?

Karın germe ameliyatında uygulanacak tekniğe, alınacak derinin alanına ve diğer konulara doktorun yapacağı detaylı muayene ve incelenen röntgen görüntülerine göre karar verilmektedir. Sezaryen izi seviyesi olarak bilinen bölgeden çizilen yatay bir çizgi ile göbek deliğine kadar olan bölgeden sarkmış ve çatlamış deri çıkarılır, göbek deliği üzerindeki deri ise aşağıya doğru gerdirilir. Göbek deliği de uygun pozisyona yerleştirilebilecek şekilde yeniden yapılandırılır.

Karın Germe Ameliyatı Liposuction ile Birlikte Uygulanabilir mi?

Sarkma ve sarkmanın yanı sıra aşırı yağlanma sorunu varsa karın bölgesindeki fazla yağlar da liposuction adı verilen yöntemle alınabilir. Karın duvarı zarına yerleştirilen odak noktaları sayesinde gevşemiş olan karın kasları sıkılaştırılarak eski sertliklerine kavuşturulur. Ameliyat sonrası kesiler, çirkin yara izlerinin oluşmasını önlemek için kozmetik iplikle dikilir. Karın germe ameliyatı fiyatları 2024 yılında liposuction işlemiyle birlikte düşünüldüğünde fiyat farklılıkları olması muhtemeldir.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın germe ameliyatı, karın bölgesinde fazla yağlanma, sarkma ve cilt problemlerinin önlenmesi amacıyla yapılmaktadır. Karın germe ameliyatına talep arttığı için karın germe ameliyatı fiyatları 2024 oldukça merak ediliyor. Karın germe ameliyatı için belirlenmiş bir fiyat yoktur. Karın germe ameliyatı fiyatları tercih edilen yönteme ve hastanın karın deformitesine göre değişmektedir. Detaylı bilgi için hastanenin estetik cerrahi ve plastik cerrahi bölümünden randevu alabilir, fiyat bilgisi için doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci

Ameliyat sonrası iyileşme, her kişinin metabolik profiline ve yaşam kalitesine bağlı olarak değişir. Hastanede kalış süresi birkaç saatten birkaç güne kadar değişebilir. İlk birkaç gün biraz ağrı ve sızı hissetmek normaldir. Doktorunuzun vereceği antibiyotik ve ağrı kesiciler sayesinde bu durumu daha kolay atlatmak mümkündür. Banyo yapmak, bandajları değiştirmek gibi konularda doktorunuzun tavsiyelerine uymanız iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Cilt yüzeyindeki dikişler yaklaşık 1 hafta sonra alınacaktır, diğer dikişler ise kozmetik dikiş olduğundan kendiliğinden eriyip kaybolacaktır

Yorum Yazın

https://drtamersakrak.com/wp-content/uploads/2024/01/DR-TAMER-SAKRAK-1.png

Dr. Tamer Şakrak Klinik olarak her zaman hastalarımızı estetik açıdan memnun etmeyi amaçlayıp bu doğrultuda devam ediyor.

Hemen Bilgi Alın
bt_bb_section_top_section_coverage_image